Jdi na obsah Jdi na menu
 


Staré město pod Landštejnem

16. 9. 2012

 Na závod do Starého Města pod Landštejnem jsme ojeli hájit barvy Šrot týmu ve složení Andrlík, Emílio a Víťa na dlouhé trati. Radim a Bára s Markétou Hudziecovi (které pro tento závod ve Šrot týmu absolvovaly na divokou kartu) na trati krátké.

 

Krátká trasa byla dlouhá 25 km a vedla převážně po asfaltkách a lesních cestách po celkem rovinaté trati. Na konci čekal 4km dlouhý  kopec plný bláta po kterém už to byl sprint do cíle.

 

Dlouhá trasa měla 55km a po průjezdu Starým Městem nás zavedla do terénu, který byl po pátečním celodenním dešti opravdu těžký. Trasa nás zavedla do Rakouska, kde se jelo převážně po silnici a tak se tam jelo pekelné tempo, které pole roztrhalo. V čelní skupině se tak udržel pouze Emil. V další skupině jel Andrlík  a kousek za ním Víťa.

Na trati plné bláta jsme si sáhli až na dno sil. Přez to je však nutné říct,že pořadatelé postavili opravdu krásnou trasu, kde se střídaly rychlé a technické úseky s pěknými kopci.

Výsledky: Emil

                 Andrlík

                 Víťa

 

                 Radim

                 Bára

                 Markéta

 

Ještě bych rád vyzdvihl pořadatele z Bike Baru ve Starém Městě pod Landštejnem za to,

Jaké zázemí závodu zde připravili. Občerstvení formou rautu na takové úrovni v ceně lidového startovného+ bohatá tombola a ještě tričko závodu se jen tak nevidí. Již teď se můžeme těšit na příští ročník hezkého závodu.